Menu
0
Gratis verzending vanaf €39
Officiële Keune Dealer
Snelle Levering
Uit voorraad leverbaar
11Dec2020
Cadeaustress

Cadeaustress

Durch: NadiaKommentare: 2

Dilemma’s… wat te geven voor cadeau? Zelf vind ik het vooral lastig voor de mannen in de familie. Over het algemeen zijn ze niet echt van de huid- en haarverzorging. Alles moet makkelijk en praktisch zijn en de meerwaarde van een paar goede producten wordt flink onderschat.

 

 

Tegenwoordig merken we dat de heren zich steeds meer gaan bezighouden met trends en mode. Daar kunnen mooie producten goed op aansluiten. Keune heeft een mooie heren-lijn op de markt gebracht genaamd ‘1922 by J.M. Keune’. In 1922 maakte Jan Keune zijn droom waar en legde hij de basis voor zijn haarverzorgingsmerk. In Amsterdam ontwikkelde hij een innovatieve formule voor permanentvloeistoffen. Hiermee werd zijn bedrijf de eerste Europese producent van dit product. Vandaag de dag wordt het merk waar Jan Keune zijn naam aan gaf, Keune Haircosmetics, in meer dan 70 landen door duizenden barbiers en stylisten gebruikt. Jan Keune’s zonen en kleinzonen hebben een productlijn samengesteld voor heren over de hele wereld!

Het resultaat is 1922 by J.M. Keune, een productlijn die met veel zorg is ontwikkeld voor de man van vandaag. Verschillende producten zijn op de markt gebracht zoals shampoos, conditioners, styling, kleuring en niet te vergeten de baardverzorging! De producten zijn verrijkt met creatine en hennep. In een notendop samengevat zorgt creatine voor de stevigheid van het haar en hennep bevat proteïnen en omega 3 en 6. Deze zijn weer gunstig voor de algemene verzorging van het haar.

Zelf heb ik een leuke cadeaugift set samengesteld met de Eau de Toilette, Refreshing Shampoo en Conditioner en de Classic Gel. De hele dagelijkse routine samengesteld in één pakketje voor onder de boom. Het oogt heel chique in de mooie verpakkingen. Donkerblauw met zilveren letters. Mannelijk, stoer en toch stijlvol.

 

 

Je kunt de meeste shampoos en conditioners ook krijgen in een mini flaconnetje. Deze hebben een inhoud van 50 ml. Perfect om eerst even te proberen als je niet zeker bent of je deze lijn wil blijven gebruiken. Waarom zouden alleen de dames zichzelf lekker pamperen met fijne producten! Je partner/vriend/zoon/vader een zetje in de juiste richting duwen mag best!

Ik hoop jullie op leuke ideeën te hebben gebracht en dat de kerststress een tikkeltje minder is geworden! Tot snel en alvast fijne dagen!

Lieve groetjes,

Nadia

Kommentare

Nadia Kadirbaks
Veröffentlicht am 2021-01-22 13:04:26
Zeker! Leuk om te sparren met lezers. U kunt mailen naar [email protected]

Ik probeer vaak dezelfde dag nog een reactie te geven! Lieve groetjes Nadia
Noël
Veröffentlicht am 2021-01-22 11:37:48
Wat leuk! Niet alleen voor kerst maar ook voor Valentijnsdag. Kan ik ook met je overleggen over bepaalde producten. Het zijn er best veel en ik weet niet wat elke shampoo doet en wat makkelijk te gebruiken is.

Neueste Artikel

05-02-2021
Oh Happy Valentine 2021
1 Kommentar
01-02-2021
Wie ben ik
11-12-2020
Cadeaustress
2 Kommentare
09-12-2020
HELP, Winter Is Coming!
3 Kommentare

Schlagworte

  Schreibe einen Kommentar

  Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht
  Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht AusblendenFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »

  Benutzerkonto anlegen

  Durch Ihre Anmeldung in unserem Shop, bewegen Sie sich um einiges schneller durch den Bestellvorgang, können mehrere Adressen anlegen, können Ihre Aufträge verfolgen und vieles mehr.

  Kundenkonto anlegen

  Zuletzt hinzugefügt

  Keine Artikel in Ihrem Warenkorb

  Gesamt inkl. MwSt:€0,00
  Kostenloser Versand wenn Sie noch €39,00 zusätlich bestellen

  Versandkosten Berechnung

  Keine Versand-Methoden für dieses Land gefunden.